Porträttbild på Elias och Agnes Våhlund. Bokomslag "Handbok för superhjältar".

17 mar: Handbok för superhjältar

17 mars fylls Väven av Barnens Littfest, en litteraturfestival för barn och unga. På Kvinnohistoriskt museum berättar författarna Agnes och Elias Våhlund under festivalen om den populära bokserien Handbok för superhjältar.


Om du har en dröm om något du skulle vilja göra kommer du kanske få höra att det aldrig kommer att gå, att det är helt omöjligt. Men spelar det egentligen någon roll vad omvärlden säger till dig? Bara för att det är svårt eller för att ingen har gjort det förut betyder det ju inte att det inte går. Kanske tar det bara lite tid innan det fungerar, och kanske behöver du bara lite hjälp - till exempel av en Handbok för superhjältar. Om detta, och Lisa som kämpar med ett utanförskap, men också med en helt ny roll som just superhjälte, berättar Handbok för superhjältar - bokserien som tagit många unga läsare med storm. Tid: 12.30 - 13.30 söndag 17 mars 2019

Plats: Kvinnohistoriskt museum

Barnens littfest är ett samarbete mellan Umeå kommun, Länsbiblioteket Västerbotten och Folkets Bio Umeå.

Fri entré. Gratis biljetter hämtas i Vävens kulturreception från och med onsdag 27 februari.

Programpunkten teckentolkas.


Programmet i sin helhet släpps torsdag 21 feb på: http://vaven.se/barnenslittfest Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Programmet i PDF:form: http://vaven.se/download/18.589c2c36168dddf9227742d/1550739716611/Program%20Barnens%20Littfest_web.pdf Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.