Till innehållet

Besök

Kvinnohistoriskt museum hittar du på plan 4 i kulturhuset Väven som ligger vid Umeälvens strand. Kom på besök och ta med dig dina vänner, din förening, skolklass eller kanske dina arbetskamrater? 

OBS! Museet är tillfälligt stängt med anledning av nya restriktioner i Västerbotten för att minska spridningen av covid-19. För närvarande gäller att museet är stängt för publik fram till 2 maj 2021. Vi uppdaterar på webben och i våra sociala medier kring när vi kan öppna igen.

VISNINGAR

OBS! Tills vidare tar vi inte emot gruppbokningar eller har gruppvisningar av våra utställningar med anledning av Covid-19.

Visningar med fri entré på fasta tider erbjuds till våra utställningar. Se mer information under respektive utställning!

Vi erbjuder även gratis visningar till grupper större än 8 personer och till skolklasser. Du bokar en tid i förväg via webben.

Boka gruppvisning

Boka skolvisning

fri entré


Karta över plan 4, Väven

Karta över plan 4 på huset Väven. Kartan visar att Kvinnohistoriskt museum ligger i det sydöstra hörnet av byggnaden.

Klicka för större karta


prata med oss


Ta del av och prata om nyheter, programverksamhet, samtal och visningar på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterIoch och Twitterlänk till annan webbplats

Öppettider

Tillfälligt stängt


Öppettider helgdagar

Besök

Kvinnohistoriskt museum
Väven, Storgatan 46a,

901 78 Umeå

 Kvinnohistoriskt
museum
är en del av
Umeå kommun


Umeå kommuns logo