Foto: KAOS, 2018

Visningar

Skolvisningar


Vi har gratis skolvisningar för studenter på högstadie, gymnasium, komvux, SFI, högskola och universitet.

Länk till bokningsformulär

Visningar

På kvinnohistoriskt museum kan du gå på visningar av våra utställningar på våra fasta visningstider eller boka en tid i formuläret här på sidan.
Våra visningar har fri entre!

Skratt & blodigt allvar

Feministiska tecknade serier är samhällskritiska, kaxiga, roliga och allvarliga. I utställningen får du se olika serier, teman, politisk satir och enrutingar från 1970-talet fram till idag.

När? Varje lördag kl. 14.00
Hur länge?
Visningen tar ca 20 minuter


Boka gruppvisning

Vi erbjuder gratis visningar inom museets öppettider för grupper med minst 6 personer. Gruppen kan vara en förening, arbetsplats eller ett kompisgäng.

Vi tar helst emot grupper om max. 20 personer.
Om ni har andra behov så hör av er så försöker vi lösa det!
Boka gärna visningen en vecka före visningstiden.

Så behandlar vi dina personuppgifter

Det är kulturnämnden i Umeå kommun som är personuppgiftsansvarig för behandlingen. Syftet med behandlingen är att kunna administrera din anmälan och kontakta dig om något skulle förändras. Den lagliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är ditt samtycke. Dina uppgifter kommer att sparas fram tills att visningen är genomförd, och därefter tar vi bort dem. Informationen hanteras enbart av medarbetare på Kvinnohistoriskt museum. Kontakta oss på kvinnohistorisktmuseum@umea.se om du har frågor kring hur vi hanterar dina uppgifter.