Anmälan

Pressmeddelande
Press

För att prenumerera på våra pressmeddelanden, fyll i ditt namn, e-postadress och gärna vilken redaktion du jobbar för i formuläret här till höger.

Du är välkommen att kontakta oss för tillgång till högupplösta bilder. Pressbilderna får användas av press och andra medier i samband med rapportering om den aktuella utställningen på Kvinnohistoriskt museum. Pressbilder för utställningar hittar du även under respektive utställning.

Länk till våra senaste pressmeddelanden

Kontakt:
Maria Hedberg, kommunikatör
maria.hedberg@umea.se
070 - 390 11 78


Så behandlar vi dina personuppgifter

Det är kulturnämnden i Umeå kommun som är personuppgiftsansvarig för behandlingen. Syftet med behandlingen är att kunna skicka ut pressmeddelanden till dig. Den lagliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är ditt samtycke. Dina uppgifter kommer att sparas fram tills att du avanmäler dig från utskicket via mejl till oss, och därefter tar vi bort dem. Informationen hanteras av medarbetare på Kvinnohistoriskt museum samt sparas i Umeå kommuns presslistor i verktyget Via TT. Kontakta oss på kvinnohistorisktmuseum@umea.se om du har frågor kring hur vi hanterar dina uppgifter.